Retourvoorwaarden

Onbeschadigde artikelen kunt u tegen onderstaand genoemde voorwaarden retourneren.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat SeniorenProduct.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Voorwaarden  

  • U heeft op aankopen een zichttermijn van 14 dagen.  
  • Het product moet ongebruikt en compleet zijn.  
  • Producten welke betrekking hebben op persoonlijke verzorging en/of hygiëne in originele ongeschonden verpakking en/of verzegeld retourneren.  
  • De pakbon of de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking.  
  • Retouraanvraag volledig invullen en meesturen.  

 Kosten retourneren  

SeniorenProduct.nl kan een schadevergoeding in rekening brengen wanneer u meer hebt gedaan dan nodig was om het artikel uit te proberen.  

Wij brengen de initiële verzendkosten van de retourzending in mindering op het terug te betalen bedrag, tenzij aangetoond is dat de afwijking veroorzaakt is door SeniorenProduct.nl.  

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending worden bij geen bijzonderheden zo spoedig mogelijk gerestitueerd uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de melding van herroeping hebben ontvangen.  

Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, dan wachten wij tot wij het artikel ontvangen hebben of tot u kunt aantonen dat het artikel is retour gezonden.